Onze werkwijze

Top kwaliteit verdient een serieuze aanpak

De kwaliteit van onze zonnepanelen behoort tot de top van de markt. U krijgt garantie op het gehele systeem, de zonnepanelen, de omvormer, het montagesysteem. Agrisun zorgt voor een zorgeloze werking gedurende de levensduur van uw zonnepaneleninstallatie. Dit alles terwijl de prijs van onze zonnepanelen concurrerend is ten opzichte van kwalitatief mindere panelen!

Ons totaal concept begeleidt u in zeven stappen door het gehele traject:

  1. U neemt contact met Agrisun op. We maken dan vrijblijvend een afspraak voor een onderzoek bij u thuis. Hierbij onderzoeken we uw locatie op de mogelijkheden van plaatsing en meten wij alles op. Hierbij informeren we u duidelijk over onze materialen en procedures.
  2. Na het onderzoek weten wij wat u wilt en weet u wat er mogelijk is bij u op het dak. U krijgt een indicatie van de te verwachten kosten.
  3. Hierna bekijken we of er voor u subsidiemogelijkheden zijn of eventuele asbestverwijdering bij uw lokale overheid.
  4. Als de subsidie is goedgekeurd krijgt u een passende offerte. Na uw opdrachtbevestiging bezorgen wij alle materialen en installeren uw eigen PV-installatie.
  5. Wij realiseren uw zonnestoom-installatie. Dit kan afhankelijk van de grootte van de installatie en uw dak variëren van 1 tot meerdere dagen.
  6. Het monitoren en in werking stellen.
  7. Na het afronden van de installatie helpen wij u bij het invullen van aanvraag “verklaring van Duurzaamheid”.

Vanaf dat moment bent U uw eigen energie leverancier!

Door dit totaal concept heeft u een topklasse installatie waar u en uw nageslacht van kunnen oogsten.